Wat doen we?

De medewerkers van TV Radio Mozaiek maken radio en tv-programma’s specifiek gericht op zieken en ouderen. De radioprogramma’s variëren van klassiek en country tot pop, zodat er voor elke luisteraar wel iets bijzonders tussen zit. Vooral verzoekplaten programma’s worden veel beluisterd. De radio-uitzendingen vinden dagelijks plaats.

U kunt nu ook thuis naar ons luisteren klik op de Home pagina op Live Radio.

Televisie
De televisie uitzendingen spelen een belangrijke rol binnen de omroep. We gaan op locatie om uitzendingen op te nemen en vaak wordt daarbij onze modern ingerichte reportagewagen ingezet.Het streven van de televisiemedewerkers is er op gericht zo gevarieerd mogelijke uitzendingen te verzorgen. Het kan gaan om carnaval, concerten, kerkdiensten, exposities, documentaires over uiteenlopende onderwerpen van binnen en buiten de Liemers, maar gesprekken met de lokale overheid gaan we ook niet uit de weg. Daarnaast komen actuele onderwerpen aan de orde in ons maandoverzicht met nieuws en actualiteiten uit de Liemers. Per maand wordt gemiddeld vier uur televisie uitgezonden in het Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en in Liemerije.

Kabelkrant
De kabelkrant kan 24 uur per dag bekeken worden in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en in Liemerije. Op de kabelkrant staan de uitzendtijden van de radio- en televisieprogramma’s maar ook ons maandoverzicht en korte filmpjes zijn op dit kanaal te zien. De andere aangesloten zorgcentra’s ontvangen de uitzendingen op dvd zodat deze op een later tijdstip door de bewoners kunnen worden bekeken.

Zowel voor radio- als televisie geldt, dat de luisteraar of kijker op de hoogte blijft van de gebeurtenissen die zich afspelen in de Liemers.