Televisie

TV Radio Mozaiek verzorgt elke maand een aantal televisie-uitzendingen, welke rechtstreeks zijn te zien in: Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en Liemerije.

Programmering

Op de tweede zaterdag van de maand wordt een tv-special uitgezonden. Eén of twee onderwerpen uit de (omgeving) van de Liemers krijgen aandacht. Om een indicatie te geven aan de grote verscheidenheid van onderwerpen volgt een summiere opsomming van de films:

– Rondleiding door bedrijven uit Zevenaar bijvoorbeeld bij Essilor, Cito Benelux, Rabobank de Liemers etcetera. Maar ook het Openluchtmuseum, Burgers Zoo en uitvoeringen zoals Van Loil naar Metropool, De Waoterwolf van Rien van den Heuvel en de Taptoe in Duiven.

– In de film “Ken uw Stad” (Zevenaar) wordt een interessante tour gemaakt langs historische gebouwen.

– Er is ook een film in samenwerking gemaakt met het Ziekenhuis in Zevenaar en de Brandweer Zevenaar, voor de nominatie van de Gouden Rookmelder.

Maandoverzicht

Op de laatste zaterdag van de maand wordt het maandoverzicht uitgezonden. In ons maandoverzicht brengen we nieuws en actualiteiten uit de Liemers. Deze uitzendingen zijn in het Ziekenhuis en Liemerije te ontvangen. Elke maand wordt er een nieuw maandoverzicht samengesteld en dit wordt de laatste zaterdag van de maand live uitgezonden. Na de live-uitzending wordt het maandoverzicht op de kabelkrant gezet en gedurende een maand vertoond in het Ziekenhuis en Liemerije.

Het maandoverzicht en de special wordt via de kabelkrant in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en in Liemerije uitgezonden. Maar u kunt dit ook thuis bekijken. Kijk bij Laatste Video of Filmarchief