Maandoverzicht februari 2020 – TV Radio Mozaiek

maart 03, 2020  |   Nieuws,Video,Youtube   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Maandoverzicht februari 2020 – TV Radio Mozaiek

*De hoge waterstanden in de Rijn en de IJssel van Lobith tot Westervoort. *Een reportage over de sloop van het oude gemeentehuis in Zevenaar. *Op 2 februari was er een open dag van De Makerspace in Duiven.  *Als voorbereiding op de grote carnavals optocht versierden de kinderen van de Lindenhage school hun eigen karren. *De overdracht van de sleutel van de stad Zevenaar op het Raadhuisplein aan Prins Carnaval. *De openhuis dag van de – Samen Op Weg Kerk – aan de Markt te Zevenaar. *Een muziek nummer uit het optreden van de Koninklijke Luchtmacht Kapel in Hal 12 in Zevenaar.

Reageren is niet mogelijk.

Related Posts

There is no related post.